maandag 30 november 2009

17: de beste 2.0 volgens hetspoorbijster

Ik durf het bijna niet meer te noemen maar gelukkig roep ik er altijd wel de nodige discussie mee op... Hyves dus...

Hyves vind ik een web 2.0 toepassing die echt in de top tien moet staan. Het is social networking, je kunt er prachtig je foto's kwijt, je favoriete filmpjes van YouTube, je kunt laten zien wat je op dit moment doet met behulp van 'wie wat waar' en je Blogger hang je ook in Hyves zodat hij nog beter wordt gelezen... En volgens mij vergeet ik er nog een aantal.. :)

Zelfs Kluun heeft Hyves

Maar je kunt ook een Hyve met een bepaald vakgebied aanmaken of ter ere van een beroemde schilder, of zelfs een bibliotheekhyves van jouw bibliotheek....!!

Als je kijkt naar naar ons toekomstig potentieel aan klanten dan is het raadzaam hier op in te spelen. De leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de basisschool en het voorgezet onderwijs hebben (bijna) allemaal een Hyves-account en daar zouden we wel eens iets mee kunnen gaan doen...

3 opmerkingen:

  1. locatie hhw heeft al een hyves, die is opgezet door de biebkidz. Maar om dit goed en up to date te houden moet er goed nagedacht gaan worden over een plan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mee eens, zeker als je de impact ziet die de site heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke keuze. En gezien het aantal actieve Hyvers meer dan logisch. Spannend is wat we precies moeten doen en vooral ook blijven doen, want onderhouden is essentieel.

    BeantwoordenVerwijderen