woensdag 18 november 2009

Ik twitter, jij twittert, wij twitteren

Dit wordt mijn kortste 'ding'...

Eind 2007 lag Twitter bij mij al in de digitale prullenbak en ik kan me er nog steeds niet toe bewegen 't er weer uit te halen... Als ik zie wat de bekende Nederlanders er zo al mee doen wordt het nog steeds niet mijn ding...
Een toegevoegde waarde voor de bibliotheek vind ik lastig te ontdekken met dit fenomeen.....

Wel overtuigd...? Reageert u maar..!

2 opmerkingen:

  1. Ook ik ben nog niet om, maar om Twitter naar de prullenbak te verwijzen is misschien ook te snel? Volgende citaat vond ik wel grappig: "En verrek dat “geneuzel” op twitter lijkt verdacht veel op dat geneuzel op dat mobiele apparaat de mobiele telefoon, dat inderdaad ook nooit een succes is geworden. Nooit meer wat van gehoord van de mobiele telefoon. Ook al weer zo’n overhyped ding.”

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is de kunst om verder te kijken dan de algemeen geldende vooroordelen. Twitter is typisch iets wat je moet uitproberen en de tijd moet geven. Je moet bewust op zoek gaan naar mensen die jou iets zinnigs hebben te vertellen. De meeste nieuwe ontwikkelingen vind ik via Twitter. Niet omdat ik Obama of Paul de Leeuw volg, nee omdat ik collega's en vakgenoten volg, mensen die een open oog hebben voor innovatie, die nieuwsgierig zijn en dit met anderen willen delen.

    BeantwoordenVerwijderen