zondag 27 september 2009

Week 1, Ding 1

Met een lichte achterstand begonnen aan mijn weblog. Ik ken dit fenomeen al veel langer en hoefde m'n account alleen maar even nieuw leven in te blazen. Het is voor mij makkelijk om te doen vanwege de kennis die ik al op dit gebied heb verworven.

Een weblog is mooi en nuttig maar je zult er wel regelmatig aandacht aan moeten besteden. Een weblog waar niet veel aan gewerkt wordt zal niet echt de aandacht blijven trekken. Weblogs zoals je ze in Hyves kunt aanmaken zijn zeer geschikt om je vriendenkring op de hoogte te houden van je verrichtingen.

3 opmerkingen:

 1. Het gaat inmiddels redelijk door elkaar lopen al die web 2.0 toepassingen. Hyves pakken we bij ding 19 over sociale netwerken, maar het heeft inderdaad ook veel weg van een blog. Dit weekend mijn dochter (9) Hyves op geholpen. Leuke ervaring en ze is vol vuur al haar klasgenoten aan het uitnodigen. Voor het eerst gechat, dus nu is het hek van de dam... Misschien heb ik je raad als Mediacoach nog nodig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,

  Beetje druk en ook nog twee weken griep gehad.... Tja, ik heb een dochter van 8 die tekent en op haar viool speelt en ik verwacht haar iets later op Hyves... maar je weet maar nooit :)

  JB

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die van mij speelt ook viool ;-) We have a connection.

  BeantwoordenVerwijderen